пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Подорожуємо Україною

 Дивовижними стежинами Карпат...
      
         Як одина мить промайнула дев'ятиденна травнева подорож у Карпати, про яку ми мріяли цілий рік!
         Раніше я думала, що добре знаю цей край, адже в попередніх поїздках мала можливість милуватися його ніжною весняною та яскравою літньою красою, осіннім різнобарв'ям і казковою зимовою суворістю.
        Як же я помилялася!!! Тільки зараз я розумію, що по-справжньому побачити Карпати можливо тільки з висоти, тільки якщо потрудитися й піднятися на гору. Які краєвиди там відкриваються...  Жодне фото або відео не передасть і маленької часточки почуттів, що наповнюють душу тієї миті. Як говорив наш туристичний інструктор Володимир: "Фотографуйте очима, адже це єдиний у світі об'єктив з емоціями".
         Буковель, Говерлянський водоспад, Маковиця, Терношори - ці назви відлунюють у душі незабутніми спогадами: важко віднайти щось краще, ніж створене природою прекрасне поєднання каменю, рослини та води.
         Хочу висловити вдячність учням училища, які були в нашій групі, за чемність, людяність і за гордість, яку ми, керівники, відчували, коли про наших дітей  добрі слова говорили сторонні люди. Велика моя подяка колегам за допомогу в  проведенні цієї подорожі, а також батькам наших туристів за підтримку й віру в нас.
         Також звертаюся зі словами глибокої шани до адміністрації й колективу туристичного комплексу "Ворохта". Ми в захваті від бездоганної організації нашого відпочинку: гостинності, комфортного проживання, професійних інструкторів, смачної їжі. Нехай ваша справа розвивається, процвітає й приносить радість людям. Сподіваюся, до мене приєднаються всі учасники туристичної групи Михайлівського ВПУ.
         Наостанок пропоную переглянути фільм, змонтований з використанням матеріалів, відзнятих під час подорожі до Ворохти.



     Подорожуйте Україною, насолоджуйтеся її красою, любіть її та пишайтеся нею, адже вона в нас найкраща!
       
       
       
        

Немає коментарів:

Дописати коментар